Skip to content
Fotocredit: Schaakvereniging Wassenaar

Schaken op het Stadhoudersplein in Wassenaar

13 april 20222 minute read

Door de gemeente Wassenaar zijn er in overleg met de Schaakvereniging Wassenaar en Bobby Fischer een aantal schaaktafels geplaatst op het Stadhoudersplein. Met aanvullende verbeteringen heeft het hele plein zo een mooie uplift gekregen. Zo kan ook de passerende bezoeker van de diverse winkels eens achter het schaakbord kruipen om een potje te schaken. Of misschien vinden kinderen het wel zo aardig om te schaken, terwijl de ouders aan het winkelen zijn.

De Schaakvereniging Wassenaar wil ook graag zijn steentje bij dragen en zo het schaken bevorderen. De komende zaterdag, 16 april, zullen wij er dan ook zijn tussen 11.00 en 15.00 uur om met de liefhebber een potje te schaken. Men kan ook gewoon komen kijken. Overigens kan iedereen de benodigde stukken verkrijgen bij Kadowinkel Liens.

We hopen dat iedereen komt kijken en spelen, want voor de jongeren is schaken goed voor de ontwikkeling en voor de ouderen onder ons zorgt het schaken ervoor dat we jong van geest blijven. En tot slot; schaken is natuurlijk gewoon hartstikke leuk!

U kunt natuurlijk ook eens binnenlopen op maandagavond in het Deijlerhuis, op onze clubavond.

Zie voor nadere informatie ook de website www.schaakclub-wassenaar.nl en/of neem contact op met de voorzitter Joop Beijersbergen: ja.beijersbergen@kpn.nl .

 

 

Tags

Schaakclub WassenaarSchaaktafelsSchakenStadhouderspleinWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top