Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Blauw Zwart

Blauw Zwart sponsor van de maand: Energy Transport

15 april 20222 minute read

Voor de sponsor van de maand april is Carl Verburg langs geweest bij Wim van der Ham van Energy Transport/ Wijntje bestellen. Hij steunt met zijn bedrijf Blauw-Zwart.

Vertel eens wat over Energy Transport/Wijntje bestellen en jouw rol binnen deze organisatie
Het transport zit in de familie vanwege mijn vader Ren van der Ham. Zelf wilde ik niet op de vrachtwagen, maar de transportwereld trok mij wel. Vandaar dat ik mijn eigen koeriersbedrijf heb opgezet. Daarnaast hebben wij een passie voor wijn en dat is een beetje uit de hand gelopen en vandaar dat ik ook een wijnwebshop heb opgezet. Uiteraard is dit ook goed te combineren met het koerierswerk.

Hoe zie jij de toekomst van Energy Transport/Wijntje bestellen?
Door corona lag het koerierswerk een beetje stil, maar daarentegen is de wijnverkoop heel goed gegaan. Ik heb vertrouwen in de toekomst dat ook het koerierswerk weer zal aantrekken en de wijnverkoop goed blijft gaan.

Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en Energy Transport/Wijntje bestellen van kennen?
Hoofdzakelijk vanwege mijn vader Ren van der Ham die jarenlang in het eerste van Blauw-Zwart heeft gespeeld. Daarnaast heb ik met mijn bedrijven inmiddels meerdere toernooien gesponsord en worden mijn wijnen in de kantine van Blauw-Zwart geschonken.

Wat heb jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Sport in het algemeen vind ik leuk, maar (helaas) niet voetbal in het bijzonder. Maar ik vind het wel belangrijk om een club als Blauw-Zwart te steunen gezien het feit dat mijn hele familie een Blauw-Zwart verleden heeft.

Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
Het complex is heel mooi geworden met het nieuwe terras en nieuwe meubilair. De vrijwilligers zijn heel belangrijk voor Blauw-Zwart en verdienen het ook zeker om in het zonnetje te worden gezet. Hopelijk kan het eerste van Blauw-Zwart uiteindelijk een stabiele 2e klasser worden.

 

 

 

 

Tags

Blauw-ZwartEnergy Transport/Wijntje bestellenSponsor van de maandVoetbalWassenaar
Back To Top