Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

ADO Meidenvoetbal Clinic Graaf Willem II VAC

19 april 20222 minute read

Graaf Willem is volop in beweging als officiële partnerclub van ADO Den Haag Vrouwen én met een fantastisch nieuw en modern clubhuis. Dit biedt o.a. de gelegenheid om alle meidenteams in de leeftijd van 7 tot en met 17 jaar en ook het Vrouwen-1 team op de zaterdag uit te breiden met nieuwe leden.

Om aankomende leden een kans te geven om de vereniging te leren kennen organiseert Graaf Willem in samenwerking met ADO Vrouwen een meiden voetbal clinic voor 7 tot en met 17 jaar. De clinic zal gegeven worden door een aantal ADO Vrouwen speelsters.

Ga de sfeer proeven op zondag 8 mei van 13:00 uur tot 15:00 uur, deelname alleen na aanmelding per email. Ervaring is niet vereist.

Ben jij elk moment op het trapveldje te vinden?
Behoort jouw voetbaltalent tot het best bewaarde geheim?
Of houd je van gewoon lekker ballen en wil je gezellig aanhaken bij een meidenteam?

De clinic is bij uitstek een mooie gelegenheid voor alle meiden die van voetbal houden om gratis kennis te maken met de warme familievereniging met ambitie waar plezier en prestatie al 110 jaar perfect samengaan. De grote meiden- en vrouwenafdeling telt ongeveer 250 leden, 14 meidenteams (plus meiden die bij de jongens meespelen) en is daarmee 1 van de grootste en succesvolste meiden- en vrouwenclubs in de regio.

Bij interesse in de clinic óf in een gratis proeftraining kun je je zo spoedig mogelijk aanmelden (uiterlijk 4 mei), onder vermelding van je leeftijd, bij meidencoordinator-bovenbouw@graafwillem.nl (voor 13 tot en met 17 jaar) of meidencoordinator-onderbouw@graafwillem.nl (voor 7 tot en met 12 jaar).

ADO meiden voetbal clinic:

Leeftijd: meiden van 7 tot en met 17 jaar
Datum: zondag 8 mei 2022
Tijdstip: van 13.00 tot 15.00 uur
Locatie: Graaf Willem II VAC
Adres: Sportpark De Roggewoning, Buurtweg 123, 2244 AJ Wassenaar

Foto credit: Ron Meuwese

AFFICHEADOCLINIC2022 page 0001

Tags

ADO Den HaagClinicGraaf Willem II VACMeidenvoetbalVoetbalWassenaar
Back To Top