Skip to content
Fotocredit: PR

Femke Zwitser-Verkade nieuwe centrummanager

19 april 202248 second read

Graag stel ik me even voor: Mijn naam is Femke Zwitser-Verkade, ik ben 45 jaar en ik woon met m’n man en twee kinderen alweer acht jaar in ons mooie dorp Wassenaar. Daarvoor heb ik bijna acht jaar in Frankrijk en Zwitserland gewoond waar ik naast ons jonge gezinsleven ook mijn eigen bedrijfje had opgezet. Wassenaar vind ik een leuk gevarieerd, kosmopolitisch dorp met een smeltkroes aan nationaliteiten en het gezellige centrum.

Ik heb Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd en daarna bij een krant en magazine gewerkt als marketeer. Maar ik vind het vooral heel leuk om praktisch bezig te zijn en met de ondernemers mee te denken!

Deze maand loop ik nog mee met Frédérique, maar ik heb heel veel zin om als centrummanager aan de slag te gaan en jullie allen te ontmoeten en de ondernemers te ondersteunen. Samen ons dorp nog mooier en leuker maken!

Hopelijk zien we elkaar snel in het dorp!

PHOTO 2022 04 19 08 33 59

Tags

CentrummanagementCentrummanagerFemke Zwitser - VerkadeWassenaarWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top