Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Aanvragen of verlengen paspoort of identiteitskaart? Houd rekening met wachttijden

20 april 202253 second read

De vakanties staan weer voor de deur. De tijd om te kijken of uw reisdocumenten nog geldig zijn. Op dit moment zijn de wachttijden voor het aanvragen of het verlengen van een reisdocument twee weken. De gemeente merkt dat het drukker begint te worden.

We doen er alles aan om u binnen twee weken te helpen. We vragen u om op tijd een afspraak te maken voor het aanvragen of verlengen van een reisdocument om teleurstelling te voorkomen. U kunt online een afspraak maken via https://www.wassenaar.nl/afspraak-maken-en-inplannen.

Zorg er daarnaast voor dat u op de afspraak alle benodigde documenten, toestemmingen en goedgekeurde pasfoto’s meebrengt. Zo weet u zeker dat we u kunnen helpen, en u niet opnieuw een afspraak hoeft te maken. U kunt via onze website nalezen wat u allemaal nodig hebt voor reisdocumenten.

Verloopt uw reisdocument pas over een paar maanden? Dan vragen wij u nog even te wachten met het maken van een afspraak op korte termijn. Zo houden we de wachttijden kort voor mensen die snel een reisdocument nodig hebben.

Tags

AanvraagDienstverleningGemeenteIdentiteitskaartPaspoortVakantieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top