Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: IVN Leiden

Voorjaarswandeling op Landgoed de Horsten

22 april 202248 second read

Aanstaande zondag 24 april organiseert het IVN regio Leiden een voorjaarswandeling op landgoed de Horsten in Wassenaar/Voorschoten. Het thema van deze wandeling is: ontluikend groen en andere voorjaarsverschijnselen.

De wandeling start om 14.00 u. en duurt ongeveer 2 uur. We zullen in het bos en in de polder kunnen genieten van allerlei voorjaarsverschijnselen. Welke bomen staan er al in blad? Welke planten bloeien er al en welke vogel horen we daar zingen? Misschien zien we zelfs al jonge weidevogels. Op een koninklijk landgoed hoort natuurlijk koninklijk wild. Het is altijd spannend wanneer een ree ons pad kruist.

Wilt u dit ook meemaken? Kom dan op zondag 24 april om 14u. naar landgoed de Horsten in Wassenaar, ingang Papenweg  Goed schoeisel is aan te bevelen. Wanneer u met de auto komt dient u 3 Euro parkeergeld te betalen. Dit kunt u terplekke via de QR code op het toegangsbord betalen.
Hebben we uw interesse gewerkt? Geef u dan snel op via ivnleiden@hotmail.com

Tags

IVN LeidenLandgoed De HorstenVoorjaarswandelingVoorschotenWassenaar
Back To Top