Skip to content
Fotocredit: PR

Nieuwe beginnerscursus hardlopen bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

23 april 202248 second read

Gezellig samen in een groep hardlopen? Lekker bewegen in de buitenlucht? Op dinsdag 10 mei 2022 gaan we opnieuw van start met de beginnerscursus hardlopen. In samenwerking met Yakult Start to Run van de Atletiekunie geeft Loopgroep de Wassenaarse Slag deze cursus speciaal voor beginnende hardlopers. Het trainingsprogramma duurt 7 weken en in de laatste week ben je klaar voor de Start to Finish loop: 25 minuten non-stop hardlopen. Al is het misschien moeilijk te geloven maar dit is voor iedereen haalbaar!

Met deze hardloopcursus voor beginners leer je van een van de gediplomeerde trainers op een verantwoorde manier hardlopen met aandacht voor techniek, voeding en het voorkomen van blessures. Kijk op https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/13932-yakult-start-to-run en schrijf je in! De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond en beginnen om 19.15 uur.

Heb je nog twijfels of specifieke vragen? Stuur dan een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl. Kijk ook eens op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep.

Tags

BeginnerscursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top