Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Robert Mout

Gravinnentoernooi Graaf Willem II VAC

25 april 20222 minute read

Graaf Willem is volop in beweging als officiële partnerclub van ADO Den Haag Vrouwen én met een fantastisch nieuw en modern clubhuis. Dit biedt o.a. de gelegenheid om alle meidenteams in de leeftijd van 7 tot en met 17 jaar en ook het Vrouwen-1 team op de zaterdag en zondag uit te breiden met nieuwe leden.

Om aankomende leden een kans te geven om de vereniging te leren kennen organiseert Graaf Willem het jaarlijkse Gravinnentoernooi voor alle leeftijden.

Ga de sfeer proeven op zondag 15 mei van 14:00 uur tot 17:00 uur, deelname alleen na aanmelding per email.

Het toernooi is bij uitstek een mooie gelegenheid voor alle meiden die van voetbal houden om gratis kennis te maken met de warme familievereniging met ambitie waar plezier en prestatie al 110 jaar perfect samengaan. De grote meiden- en vrouwenafdeling telt ongeveer 250 leden, 14 meidenteams (plus meiden die bij de jongens meespelen) en is daarmee 1 van de grootste en succesvolste meiden- en vrouwenclubs in de regio.

Ervaring is niet vereist.
Het toernooi biedt de gelegenheid om partijtjes te spelen met bestaande leden, waarbij rekening gehouden zal worden met leeftijdsverschillen.

Bij interesse in het Gravinnentoernooi óf in een gratis proeftraining kun je je zo spoedig mogelijk aanmelden (uiterlijk 10 mei), onder vermelding van je leeftijd, bij meiden-coordinator@graafwillem.nl (voor het aanmelden van alle leeftijden).

Gravinnentoernooi:

Leeftijd: meiden van 7 tot en met 17 jaar
Datum: zondag 15 mei 2022
Tijdstip: van 14.00 tot 17.00 uur
Locatie: Graaf Willem II VAC
Adres: Sportpark De Roggewoning, Buurtweg 123, 2244 AJ Wassenaar

 

Tags

Graaf Willem II VACGravinnentoernooiMeidenvoetbalVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top