Skip to content
Fotocredit: PR

Kom ook tafeltennissen!

25 april 202241 second read

Tafeltennis is niet alleen een leuke en gezellige sport maar is ook een prima manier om lichamelijk en geestelijk vitaal te blijven. Tafeltennis stimuleert namelijk de hersenactiviteit, zo blijkt uit onderzoek.

 

In Wassenaar kun je iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur tafeltennissen bij Tafeltennisvereniging Snel en Lenig in Sporthal De Schulpwei, Dr. Mansveltkade 1. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje in de sportkantine.

Kom één of twee keer gratis proefspelen. Balletjes en batjes zijn aanwezig. Vooraf aanmelden is niet nodig. Er is wel een minimumleeftijd van 16 jaar, maar geen bovengrens. Zelfs 70- en 80-jarigen komen regelmatig een potje tafeltennissen bij de vereniging.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter Richard Deighton via: tafeltennis@snelenlenig.nl. Je kunt ook kijken op de website van Snel en Lenig: https://www.snelenlenig.nl.

Tot woensdagavond!

 

 

 

Tags

KennismakingSnel en LenigTafeltennisWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top