Ga naar hoofdinhoud

Lokaal Wassenaar, altijd in de buurt

25 april 20220 second read

Een van de verkiezingsbeloften van Lokaal Wassenaar is dat wij aanspreekbaar zijn en dit willen wij graag nader uitleggen. Wij krijgen per email regelmatig vragen over wensen of problemen in de buurt. Daarbij gaat het om parkeerproblemen, overhangend groen, aanleg of verbeteren van speelterreintjes, etc. Onze fractie staat graag open voor allerlei suggesties. Wij vinden het dan ook nuttig om met u daarover te praten.

Daarom geven wij periodiek – op iedere laatste donderdag van de maand – een borrel bij het Ruime Sop, van Zuijlen van Nijeveltstraat 100. Van Lokaal Wassenaar zullen leden van de fractie, het bestuur en de partij hierbij aanwezig zijn (van 17.00 tot 18.00 uur).

De informateur is nu bezig om te onderzoeken welke partijen met elkaar zouden kunnen samenwerken in een coalitie en kijkt daarbij ook naar de inhoud. Voor onze partij staan verkeersveiligheid, een fijne woonomgeving en gezonde financiën hoog op de lijst. Hier gaan wij voor. Wij zijn dankbaar dat we met 3 raadsleden verder kunnen gaan en we zullen ons houden aan de gedane beloften. Wilt u iets over uw buurt of omgeving met ons delen, kom dan volgende week donderdag om 17 uur naar het Ruime Sop.

Maria Bellekom – Vogels
Bart Boon
Jeroen Gankema, fractievoorzitter

 

Tags

GemeenteraadIngezondenLokaal WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top