Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Maandag 2 mei snelschaakkampioenschap van Wassenaar!

27 april 20222 minute read

Na het Open kampioenschap van Wassenaar is het nu weer hoog tijd voor het Open Snelschaakkampioenschap van Wassenaar. Vorig seizoen stond de corona dit in de weg maar nu wordt op de valreep van dit seizoen het Kampioenschap 2021/2022 op 2 mei gespeeld in het Deijlerhuis.

Iedereen, clubschakers maar ook thuisschakers zijn van harte welkom. Er is geen inschrijfgeld en we spelen partijtjes met 5 minuten bedenktijd per persoon per partij. Je krijgt geen extra bedenktijd per zet! We starten om 19.00 uur zodat ook voor de jongeren onder ons er mogelijkheden zijn. Er zijn diverse prijzen; ook voor schakers die niet zo bedreven zijn in het spel.

Aanmelding kan via info@schaakclub-wassenaar.nl. Op de avond zelf binnenkomen, mag ook, maar wees op tijd om nog ingedeeld te worden.

Afgelopen tijd was Sv Wassenaar tweemaal op zaterdag op het Stadhoudersplein bij de schaaktafels. De gezellige locatie nodigt uit om een potje te schaken of om enkel toe te kijken en je mogelijk te verbazen over de gespeelde zetten! De twee zaterdagen waren best redelijk bezocht en we hopen dat mensen, jong en oud, er nog meer gebruik van gaan maken.

Na het Snelschaken op 2 mei is er op 9 mei de laatste ronde van de interne competitie; ik zou zeggen; loop eens binnen, de koffie staat klaar! Zie voor nadere informatie ook de website www.schaakclub-wassenaar.nl en/of neem contact op met de voorzitter Joop Beijersbergen: ja.beijersbergen@kpn.nl .

 

 

Tags

Open SnelschaakkampioenschapSchaakclub WassenaarSchakenWassenaar
Back To Top