Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Gemeente gaat binnenkort diverse voertuigen verwijderen

2 mei 20222 minute read

De gemeente roept eigenaren op om onderstaande voertuigen weg te halen. 

Volkswagen Charlottestraat
Op de Charlottestraat staat een voertuigwrak, een grijze Volkswagen voorzien van kenteken 81-TGF-3 geparkeerd. De eigenaar heeft een week de tijd om het voertuig weg te halen. Hierna verwijdert de gemeente het voertuig op basis van de APV. Het is verboden een voertuig dat rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud en tevens in een kennelijk verwaarloosde toestand verkeert op de weg te parkeren.

volkswagen charlottestraat 

Mercedes Oostdorperweg
Op de Oostdorperweg staat een voertuigwrak, een zwarte Mercedes voorzien met kenteken PL: WR 9408 X geparkeerd. De eigenaar heeft een week de tijd om het voertuig weg te halen. Hierna verwijdert de gemeente het voertuig op basis van de APV. Het is verboden een voertuig dat rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud en tevens in een kennelijk verwaarloosde toestand verkeert op de weg te parkeren.

 mercedes oostdorperweg

Opel Weijermanstraat
Op de Weijermanstraat staat een voertuigwrak, een grijze Opel voorzien van kenteken JG-040-P geparkeerd. De eigenaar heeft een week de tijd om het voertuig weg te halen. Hierna verwijdert de gemeente het voertuig op basis van de APV. Het is verboden een voertuig dat rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud en tevens in een kennelijk verwaarloosde toestand verkeert op de weg te parkeren.

opel

Tags

APVGemeenteOpenbare wegVerwijderenVoertuigenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top