Skip to content
Het team van Gro-up verwelkomt je graag. Archieffoto. Fotocredit: Stichting Jeugd & Jongerenwerk Wassenaar

Jongerenwerk Wassenaar en De Groene Meent organiseren meivakantie activiteit in Oostdorp

2 mei 20222 minute read

Morgen, op dinsdag 3 mei organiseren Jongerenwerk Wassenaar en De Groene Meent een leuke vakantie activiteit voor jeugdigen van 9 t/m 15 jaar. Op de parkeerplaats aan de Pieter Maritzstraat kunnen de jongeren om 14:30 uur terecht om tot 16:30 uur mee te doen aan twee creatieve activiteiten. Zo gaan we met bamboe stokken en elastiek aan de slag om de mooiste en gekste bouwwerken te maken. Daarnaast gaan er ook T-shirts gepimpt worden. De activiteiten zijn geheel gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met jongerenwerker Wouter via 06-46602813 of wouter.rijneveld@gro-up.nl

De gesprekken met alle tweede jaars leerlingen van het Adelbert College zijn afgerond. De SAD ( school advies dienst ) gaat aan de hand van de gesprekken een advies schrijven richting de school. Ook de Gemeente wil graag weten wat de uitkomsten van de gesprekken zijn, om inzicht te krijgen wat het effect van de Lockdown is geweest op deze groep leerlingen. Eind mei zal het jongerenwerk en de SAD ook alle tweede jaars leerlingen van het Rijnlands Lyceum spreken. Het jongerenwerk zal twee lessen de tijd nemen om het gesprek aan te gaan met de leerlingen, om van hen te horen waar zij tegen aangelopen zijn tijdens de Lockdown. Het jongerenwerk zoemt voornamelijk in hoe het is geweest betreft hun schoolgang en de omgang met sociale contacten.

Het jongerenwerk heeft afgelopen week weer op verschillende plekken in Wassenaar banners opgehangen van Join-us. Aanmelden kan nogsteeds via de website van Join-us. A.s. week gaan we bijvoorbeeld met de 18+ groep een escape room doen. Join-us is er voor alle jongeren die graag meer sociale contacten willen hebben en leuke dingen willen ondernemen met leeftijdgenoten. Op de website van Join-us www.join-us.nu vind je ook ervaringsverhalen van jongeren en kun je je ook aanmelden. Wil je liever eerst een gesprek met een van de jongerenwerkers om na te gaan of Join-us bij jou past kun je ook een van onze jongerenwerkers benaderen.

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan beteke-nen? Al onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

 

Tags

ActiviteitenGroene MeentJongerenJongeren in WassenaarJongerenwerk WassenaarMeivakantieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top