Skip to content
Fotocredit: PR

Laatste kaarten voor gratis voorstelling op 4 mei in Theater Warenar

2 mei 20222 minute read

Op woensdag 4 mei a.s. is iedereen van harte welkom in Theater Warenar voor een prachtige en indrukwekkende middag ter gelegenheid van de Nationale Dodenherdenking. Alle bezoekers worden om 14.00 uur ontvangen met een heerlijk kopje koffie.

Om 14.30 uur opent het Rijswijks Strijdkoor de middag met liederen uit de oorlog. Zo zingen zij onder meer het lied ‘oorlog is weer heel actueel’. Na dit optreden vertellen oud-Wassenaarders Lieke van Amstel en Harry Vogels over de oorlogsgeschiedenis van hun opa’s. De ene opa was lid van het verzet en werd omgebracht in een concentratiekamp, de andere was lid van de NSB en werd daarvoor berecht. Ellen Klaver zal hen beiden in een openhartig interview bevragen over hun familiegeschiedenis. Tot slot volgt een indrukwekkende voorstelling van het Nieuw Utrechts Toneel.

Acteur Greg Nottrot vertelt het verhaal van zijn lieve oma. Zij had een groot geheim, dat ze haar hele leven met zich meedroeg. Was oma een ‘moffenmeid’? Was ze verlief geworden op een Duitse soldaat? Is zij dan schuldig? Mag ik nog wel van haar houden? Dat vraagt de acteur zich af in een voorstelling, waarin hij het grote geheim met humor en luchtigheid weet te benaderen. Wassenaar heeft met deze voorstelling zelfs de primeur.

Deze unieke middag is mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van Fonds 1818, Fonds Wassenaar, De Kracht van Wassenaar, de gemeente Wassenaar en de KBO Wassenaar. De organisatoren van het event hopen u allen op de dag van de Nationale Dodenherdenking te mogen begroeten bij deze bijzondere middag. U bent van harte uitgenodigd. Wacht echter niet te lang met reserveren, want vol=vol.

Gratis kaarten zijn te verkrijgen via kassa@warenar.nl of telefonisch via 070-5118382

Tags

4 meiDodenherdenkingGreg NottrotMiddagRijswijks StrijdkoorTheater WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top