Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Gratis lezingen over de Tweede Wereldoorlog

4 mei 202225 second read

Voor het nieuwste boek over de Tweede Wereldoorlog ‘De Atlantikwall en de V2’s in en rond Wassenaar’ is opvallend veel belangstelling onder de jeugd gebleken, vooral in de plaatsen Wassenaar, Katwijk en Valkenburg.

Het zou goed zijn als de scholen nog meer aandacht zouden besteden aan de gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog. De schrijver Frans Micklinghoff zou graag de komende periode verschillende scholen willen bezoeken om gratis lezingen te houden over de Tweede Wereldoorlog in en rond Wassenaar. Info; mvkalken@casema.nl.

 Atlantikwall HardCover HR page 0001

Tags

De Atlantikwall en de V2's in en rond WassenaarLezingenTweede WereldoorlogWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top