Skip to content

IVN excursie in Berkheide

4 mei 202234 second read

Op zaterdag 14 mei om 14 uur organiseert IVN Den Haag een excursie in Berkheide, het gebied met nieuwe stuifduinen bij Wassenaarse Slag. Struin met de gidsen van IVN door een duingebied, dat in een nieuwe ontwikkelingsfase is gebracht door menselijk ingrijpen.

De IVN gidsen vertellen u alles over dit gebied en over de flora en fauna die hier voorkomen. Verzamelen bij de parkeerplaats voor het Fletcher Hotel-Restaurant Duinoord aan de Wassenaarseslag no. 26. Dit punt is helaas slecht met openbaar vervoer te bereiken.

IVN excursies en wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk en duren 1½ tot 2 uur. Reserveren is niet nodig. De wandeling gaat altijd door.
Informatie bij Rob Meyer tel. 06 20568114 of bij Monique van den Broek tel. 070 3858676.

Tags

BerkheideExcursieIVN Den HaagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top