Skip to content
Fotocredit: Soldaatvanoranje.nl

Making Of Soldaat van Oranje – De Musical: Zondagmiddag 8 mei 13.55u op SBS6

4 mei 202251 second read

Afgelopen zaterdagavond, precies elf en een half jaar na de première, speelde de 3.000ste voorstelling van Soldaat van Oranje – De Musical. Naar aanleiding van deze bijzondere mijlpaal wordt op zondagmiddag 8 mei om 13.55 uur de Making Of Soldaat van Oranje – De Musical uitgezonden bij SBS6.

In deze special wordt de kijker meegenomen in de wereld achter de voorstelling. Hoe is deze productie tot stand gekomen en waarom een theatervoorstelling gebaseerd op het boek dat Erik Hazelhoff Roelfzema in 1971 uitbracht. Hoe vergaat het de cast tijdens de intense voorbereidingen en wat gebeurt er in het nieuwe theater ‘de TheaterHangaar’ op het voormalige vliegveld Valkenburg in Katwijk. Van audities, fotoshoots, repetities, tot aan de eerste voetstappen in het theater. Er komen verschillende betrokkenen aan het woord, zoals initiatiefnemer en producent Fred Boot, schrijver Edwin de Vries, regisseur Theu Boermans en cast & crew.

Tickets t/m augustus zijn verkrijgbaar via: soldaatvanoranje.nl of 0900 – 1324 (45cpm).

Soldaat van Oranje – De Musical is een productie van NEW Productions, het productiebedrijf van investeringsmaatschappij Amerborgh.

 

 

Tags

Making ofMusicalSoldaat van OranjeTv-programma
Gerelateerde artikelen
Back To Top