Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: Ellen Klaver

Pinapparaat Johan de Wittstraat/Langstraat tot 1 juli buiten gebruik

4 mei 202237 second read

Het pinapparaat op de hoek van de Johan de Wittstraat/Langstraat is tot 1 juli 2022 veelal buiten gebruik. Dit komt door werkzaamheden in het pand van de ING bank op dezelfde hoek.

Vanaf 1 juli 2022 twee pinapparaten
Geldmaat (de eigenaar van het pinapparaat) verwacht dat het pinapparaat vanaf 1 juli 2022 weer volledig in werking is. Ook plaatst Geldmaat er een extra pinapparaat bij. Dit naar aanleiding van de oproep van de gemeente om extra pinapparaten in het centrum van Wassenaar beschikbaar te stellen.

Overeenkomst voor nieuw pinapparaat
Al eerder hebben Geldmaat en gemeente Wassenaar de handen ineengeslagen om extra pinapparaten in Wassenaar te realiseren. Per 28 maart plaatste Geldmaat een Pinbox met daarin één pin-/stortapparaat en één verpakt storten-automaat (sealbags) op de Hofcampweg ter hoogte van het politiebureau.

 

Tags

Buiten gebruikCentrumGeld opnemenPinapparaatWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top