Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Laatste kans inschrijven beginnerscursus hardlopen bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

5 mei 202241 second read

Gezellig samen in een groepje hardlopen? Lekker bewegen in de buitenlucht? Op dinsdag 10 mei 2022 gaan we weer beginnen met een beginnerscursus hardlopen. Loopgroep de Wassenaarse Slag geeft deze cursus speciaal voor beginnende hardlopers. Het trainingsprogramma duurt 7 weken en aan het einde van de cursus loop je 25 minuten non-stop!

Kijk op https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/13932-yakult-start-to-run en schrijf je in! De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond en beginnen om 19.15 uur.
Heb je nog twijfels? Kom op dinsdag 10 mei 2022 naar de kantine van voetbalvereniging Blauw-Zwart aan de Mansveltkade, neem je sportspullen mee en doe de eerste keer als proef mee. We beginnen om 19.15 uur en aanmelden is niet nodig. Heb je specifieke vragen?

Stuur dan een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl. Kijk ook eens op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep.

 

Tags

BeginnerscursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaarYakult Start to Run
Back To Top