Skip to content
Fotocredit: LCKV

Oh LCKV: dit jaar kan iedereen weer mee

5 mei 20222 minute read

Na twee gekke (corona)jaren maakt LCKV Jeugdvakanties zich ein-de-lijk weer klaar voor een kampseizoen als vanouds. Dat betekent 40 kampen in 4 verschillende landen, met meer dan 1600 deelnemers. Vrijwillig georganiseerd en begeleid door meer dan 600 stafleden.

“We hebben het enorm gemist. Het is geweldig om te zien hoe iedereen zich opnieuw vol enthousiasme inzet voor de kampen ”, zegt voorzitter Marjoleine Verdegaal.

Padadaar gaan we weer
Door corona werd twee jaar geleden het volledige kampseizoen geannuleerd en kon LCKV vorig jaar minder dan de helft van het aantal kampen aanbieden. Maar die tijd is voorbij. Komende zomer kan iedereen (van 8 tot 18 jaar) weer mee! Marjoleine: “Het wordt weer écht LCKV, dat wil je niet missen. ”

Twee nieuwe terreinen
In de tussentijd hebben de enthousiaste vrijwilligers niet stil gezeten en zijn er twee nieuwe kampterreinen gevonden, in België en in de Duitse Eiffel. Beide midden in de bossen en ver genoeg van de bewoonde wereld. En daarom, net als de overige zes terreinen van LCKV, perfect voor een te gekke week weg zonder ouders. Een week buiten spelen, vol met sport & spel, feesten, avontuur, gekkigheid en nieuwe vrienden.

Heb of ken jij kinderen die je een fantastische (kamp)week wilt bezorgen? LCKV heeft nog plekken vrij voor deze zomer! Schrijf ze nu in via www.lckv.nl

Meet & Greet: 24 mei
Ben je enthousiast geworden, maar nog niet bekend met LCKV en wil je eerst wat meer info? Stuur een mail naar communicatie@lckv.nl en meld je aan voor de (online) Meet & Greet op 24 mei om 20.00 uur.

Tags

InschrijvenJeugdvakantiesKampseizoenLCKVZomerkamp
Gerelateerde artikelen
Back To Top