Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Informatieavond over herstel historische parken in Kasteel de Wittenburg

6 mei 202227 second read

Gemeente Wassenaar is sinds 2016 actief bezig met het herstel van haar historische parken. Als laatste in de rij rijksmonumenten is, na De Paauw, Backershagen en Rust en Vreugd, nu het park De Wittenburg aan de beurt. Als eerste wordt gewerkt aan het opstellen van een visie en een herstelplan.

Daar willen we u als inwoners graag over informeren. Daarom organiseren wij op maandag 9 mei een informatieavond in Kasteel de Wittenburg, Landgoed de Wittenburg 1. U bent van harte uitgenodigd. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar groen@wassenaar.nl.

Tags

GemeenteHerstelplanHistorische parkenInformatieavondKasteel de WittenburgWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top