Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Iederal

Ontspan met bosbaden in Wassenaar

9 mei 202254 second read

Bosbaden (shinrin-yoku) is ontstaan in Japan en is dé manier om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Vind jij dat een ochtend in de natuur perfect past bij een meer ontspannen, energieker en creatiever gevoel? Dan is dit echt geschikt voor jou. Tijdens een langzame wandeling door stiltegebied Meijendel ‘dompelen’ de deelnemers zich met al hun zintuigen onder in de natuur: de geuren van donkere aarde en vochtig mos, het ruisen van de sparren, het zingen van de vogels en het zien van alle frisgroene lentekleuren zijn deel van de beleving.

Vooraf en achteraf doe je bovendien een check, om even stil te staan bij hoe je in je vel zit. Op zondag 22 mei in Wassenaar van 9.00 tot 12.00 uur. Kijk voor locatie, kosten en deelname op https://www.iederal.nl/bosbaden-op-22-mei-2022-in-den-haag/

De activiteit wordt georganiseerd door iederal. iederal biedt een breed en gevarieerd programma van events op het gebied van zingeving. Van interactieve lezingen, natuurevenementen (ook voor kinderen!), zang-, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners. Overal in het land. Meer weten? Kijk op www.iederal.nl

 

Tags

BosbadenIederalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top