Ga naar hoofdinhoud

Uitreiking Wassenaarse Vrijwilligersprijzen 2021

10 mei 20222 minute read

Na een jaar met coronaperikelen is het dan eindelijk zover gekomen. Op 13 mei reiken wij, in feeststemming, de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen 2021 uit. Want ook tijdens de coronaperiode zijn onze vrijwilligers keihard doorgegaan en hebben ze zich volledig en belangeloos ingezet voor een ander.

Met deze vrijwilligersprijzen willen wij de “nieuwe gezichten” in het vrijwilligerswerk extra in het zonnetje zetten. Bij nieuwe gezichten kunt u denken aan expats die actief zijn in de Wassenaarse gemeenschap, migranten die werken als vrijwilliger, vrijwilligers met een beperking, maar ook jongeren behoren tot deze nieuwe gezichten. Zij worden gezien als DE ambassadeurs van het vrijwilligerswerk in Wassenaar!

Naast de uitreiking van de vrijwilligersprijzen zal ook de presentatie van de handreiking “Vrijwilligerswerk in de toekomst” plaatsvinden. Deze unieke handreiking staat veel nuttige informatie en ideeën van zeven enthousiaste Wassenaarse jongeren en hun visie op vrijwilligerswerk nu én in de toekomst.

Ben jij ook benieuwd wie de vrijwilligersprijzen hebben gewonnen? Ben je benieuwd naar de handreiking? Of vind je het gewoon leuk om er bij te zijn? Stuur dan een mail naar office@vrijwilligerscentralewassenaar.nl We vinden het leuk om je te zien op 13 mei!

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133
Volg ons ook op Facebook

Tags

VCWVrijwilligersprijzenVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top