Ga naar hoofdinhoud

Voorjaarsconcert Excelsior – We mogen weer!

10 mei 20222 minute read

Na ruim twee jaar geen officieel concert te hebben gegeven, neemt het harmonieorkest van Muziekvereniging Excelsior eindelijk weer plaats op het podium van theater de Warenar. Op zondag 22 mei is het zover: bewapend met een divers programma, verscheidene solisten én een ware Zandmuze presenteert het orkest zichzelf onder leiding van de bevlogen slag van Geert Schrijvers. Vol enthousiasme wil Excelsior weer een prachtig concert neerzetten voor alle Wassenaarders, jong en oud; een spektakel waarin muziek en beeldende kunst in elkaar zullen samensmelten.

Het orkest zal haar unieke muziek verweven met de beeldende kunstvorm van ‘De Zandmuze’. De Zandmuze zet verhalen, vertegenwoordigd in de muziek, om in beelden gemaakt van zand en creëert zo een geheel nieuwe dimensie aan de muziek. De prachtige zandschilderijen die de Zandmuze creëert in combinatie met de muziek spreken zowel het oog als het oor aan en nemen zo het publiek mee op een bijzondere reis. De muziek die gespeeld gaat worden komt uit alle windstreken en zal naast de Zandmuze ook meerdere solisten van het orkest de gelegenheid geven zich te onderscheiden met hun bijzondere instrumenten.

De voorbereiding ging niet zonder slag of stoot, zwierend tussen lockdowns en vaak weg van het muzikale thuisfront – ondanks tegenslagen altijd met goede moed presenteren wij u ons unieke voorjaarsconcert! Dit voorjaarsconcert zal op zondag 22 mei plaatsvinden om 15:00 in de Warenar.

Tickets kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via www.Eventbrite.nl (zoek op Muziekvereniging Excelsior) en bij Boekhandel de Kler, Langstraat 148, Wassenaar. Meer informatie: www.excelsiorwassenaar.nl

VoorjaarsconcertExcelsior poster

 

 

Tags

muziekvereniging ExcelsiorTheater WarenarVoorjaarsconcertWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top