Ga naar hoofdinhoud

Een waarschuwing van een teleurgestelde kiezer

14 mei 202238 second read

Ik deel graag deze scherpe afkeuring cp waarschuwing met jullie. Ik verzond deze boodschap aan HartvoorWassenaar waar ik op heb gestemd.

Waarom denken jullie dat mensen op jullie hebben gestemd? Stem lokaal lijkt me de leus. En als je dan als partij landelijke invloed toelaat toch niet van extremisten? En echt GL is een extremistische partij. Over het algemeen vinden ze dat ze het beter weten dan wie dan ook en willen in gemeente en landelijk mensen dwingen te conformeren aan hun denkbeelden. Dat is bijna fascistisch. Dat is niet zo onlogisch gezien de wortels van GL. CPN (communisten) was een belangrijke voedingsbodem voor hen. En waarom heeft hun 1 zetel winst invloed? Belachelijk. Zijn die stemmen dan meer waardevol?

Pas op uw tellen svp.

Een teleurgestelde kiezer.

Wim Brinkerink

Tags

IngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top