Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Pixabay/Edward Lich

Man samen met SM-minnares verdacht van misbruiken 8-jarige stiefdochter

16 mei 202252 second read

Een 49-jarige man uit Wassenaar wordt ervan verdacht zijn stiefdochter te hebben misbruikt. Ook de moeder, een 41-jarige vrouw uit het Drentse Beilen, wordt ervan verdacht seksuele handelingen te hebben verricht bij haar eigen dochter. Dat meldt Omroep West. De rechtbank verlengde afgelopen donderdag het voorarrest van de twee verdachten.

De man uit Wassenaar en de vrouw uit Beilen werden in februari aangehouden. Het misbruik zou tussen 2014 en 2017 hebben plaatsgevonden in Beilen. Het meisjes was in 2014 acht jaar oud. De 49-jarige man uit Wassenaar had een buitenechtelijke SM-relatie met de vrouw uit Drenthe, waarbij hij de ‘meester’ was en zij onderdanig aan hem. G

Het slachtoffer, dat inmiddels 16 jaar is, heeft pas jaren na het vermeende misbruik aangifte gedaan bij de politie. Zij en één van haar broers mogen door de advocaten van beide verdachten als getuigen worden gehoord, heeft de rechtbank bepaald.

Afgelopen donderdag werd het voorarrest van het tweetal met drie maanden verlengd. Een nieuwe zitting is voorzien voor augustus. Later dit jaar volgt een inhoudelijke behandeling door de rechtbank. 

Bron: Omroep West

Tags

KindermisbruikRechtbankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top