Ga naar hoofdinhoud

Wassenaarse VVD stelt haar nieuwe commissieleden aan u voor

16 mei 20223 minute read

Wassenaarse VVD stelt haar nieuwe commissieleden aan u voor:

Manuel Dijkstra
Ik sta voor een politiek die luistert naar inwoners en daar naar handelt. Ik wil me graag als commissielid hard maken om de kwaliteit van onze leefomgeving te vergroten. Meer groen, uitstekende voorzieningen en goede bereikbaarheid.

Sinds 2017 woon ik samen met mijn vrouw en twee kinderen in het centrum van ons mooie dorp. Met de winkelstraat, goede voorzieningen en onderwijs op loopafstand in een prachtig groene omgeving is het een genot om hier te wonen. Daarnaast kent ons dorp een fijn verenigingsleven en een aantal mooie monumenten.

Voor mij heeft de toeslagenaffaire laten zien dat de publieke dienstverlening beter moet. De gemeente is de bestuurslaag die het dichtst bij de mensen staat en daarin het verschil kan maken. Met de introductie van de nieuwe Omgevingswet ligt er een kans om de besluitvorming over de leefomgeving naar een hoger plan te tillen.

Ik werk als manager en adviseur bij AT Osborne voor verschillende publieke opdrachtgevers aan vraagstukken over duurzame leefomgeving en governance. Daarvoor heb ik, bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarheid van Nederland via de weg, het openbaar vervoer en de luchtvaart.

Matthijs Stekelenburg

Als commissielid stel ik mij graag aan u voor: ik ben Matthijs, 38 jaar oud en vader van twee kinderen. Met mijn vrouw en kinderen woon ik met plezier in ons groene dorp. In het dagelijks leven ben ik commercieel directeur bij een innovatief bedrijf in de energietransitie. Al op jonge leeftijd voelde ik mij sterk betrokken bij de politiek en de maatschappij. Met name de liberale waarden van vrijheid en verantwoordelijkheid spreken mij aan.

De voorzieningen die Wassenaar biedt benut ik ten volle en met mij vele Wassenaarders. Deze voorzieningen zijn voor ons allemaal en moeten we koesteren. De komende jaren wil ik mijzelf vooral inzetten voor het behoud van onze goede voorzieningen in een groen, zelfstandig en bereikbaar Wassenaar waar het fijn wonen, ondernemen en recreëren blijft!

In het bedrijfsleven heb ik mijzelf de afgelopen jaren ontwikkeld op verschillende vlakken, zoals people en financieel management. Eveneens zou ik graag mijn brede politieke en bestuurlijke ervaring willen inbrengen in de Wassenaarse politiek. De uitdagingen waar we de komende jaren voor staan zullen we met beide handen moeten aanpakken. Doortastend, pragmatisch en met een liberaal kompas.

Meedenken en meedoen bij de Wassenaarse VVD? Word lid! Kijk op https://wassenaar.vvd.nl Vragen of opmerkingen: stuur een email naar gerbrand.wassenaarsevvd@gmail.com

IMG 3036

Tags

GemeenteraadIngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top