Ga naar hoofdinhoud

Vrijwillige inzet in de wijk

17 mei 20222 minute read

Door als vrijwilliger aan de slag te gaan in de wijk leer je veel mensen kennen in jouw directe omgeving. Door meer mensen in je omgeving te kennen voel jij je veiliger, socialer en raak je meer betrokken. Denk ook eens aan de ervaringen die je met elkaar kan delen of juist aan iemand kan geven. Door een fietstocht te maken met iemand die dat zelf niet kan. Die glimlach op zijn of haar gezicht, daar doe je het toch voor?

• Voor Wijkgemeenschap Groot Deijleroord zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers. Zo zoeken wij iemand die het leuk vindt te coördineren en aspirant huurders rond te leiden. Voor deze functie is een maximale vrijwilligersvergoeding beschikbaar. (Vac.B.116)

• Ook zoeken wij een secretaris die iedere 4 a 6 weken verslagen wil maken van de bestuursvergaderingen bij de Wijkgemeenschap Groot Deijleroord(Vac.B.110)

• Wijkgemeenschap Groot Deijleroord staat bekend om zijn gezellige tuin, maar deze tuin moet natuurlijk wel onderhouden worden. Vind jij het heerlijk om te tuinieren? Om planten te zien groeien? Reageer dan snel! (Vac.D.040)

• Met de wind door je haar lekker genieten van de buitenlucht en ook iemand anders gelukkig maken? Dat kan bij fietsmaatjes Wassenaar! Wij zoeken vrijwilligers voor op de elektrische duofiets. Ook jongeren zijn van harte welkom! (Vac.E.056)

• Vertel jij graag over de planten en dieren? Deel jij graag kennis met kinderen? Voor het project ‘Het bewaarde land Meijendel’ zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die willen vertellen over de natuur. (Vac.D.011)

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133
Volg ons ook op Facebook

Tags

VacaturebankVacaturesVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwillligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top