Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Wethouders hijsen regenboogvlag op Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie

17 mei 202224 second read

Wethouder Inge Zweerts de Jong en Wethouder Ritske Bloemendaal hebben vanmorgen de regenboogvlag gehesen. Vandaag, 17 mei, is de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie en daar schenkt de gemeente graag aandacht aan.

Wethouder Zweerts de Jong: “Waar je ook woont op onze wereld, het is belangrijk dat je jezelf vrij en veilig kunt voelen. Op alle gebieden, dus ook op het gebied van seksuele geaardheid of identiteit. Vandaag staat daar symbool voor, maar het geldt natuurlijk voor iedere dag van het jaar.”

InternationaledagtegenhomofobieentransfobieRegenboogvlag17mei2022

Tags

GemeenteInternationale Dag tegen Homofobie en TransfobieRegenboogvlagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top