Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Wassenaar werkt hard aan aantrekkelijk centrum

21 mei 20222 minute read

De gemeente, ondernemers en pandeigenaren werken samen aan een toekomstbestendig centrumgebied met een hoogwaardige identiteit en een herkenbare uitstraling.

Een aantrekkelijk centrum trekt bezoekers en ondernemers aan. De afgelopen maanden zijn er maar liefst zes nieuwe leuke winkels en (horeca)gelegenheden bij gekomen. Na de bouwvakvakantie, halverwege augustus, start de herinrichting van het centrum. In de voorbereiding daarop zijn er al verschillende aanpassingen gedaan. Zo zijn er diverse winkel- en horecapanden opgeknapt, meerdere fietsparkeervoorzieningen bij gekomen, is een toeristische bewegwijzering aangebracht en zijn er openbare (mindervaliden) toiletten door ondernemers beschikbaar gesteld. Deze toiletten kunt u herkennen door een sticker op het raam. Daarnaast is de rotonde aan de Lange Kerkdam vernieuwd en voorzien van beplanting. Kortom, er wordt al hard gewerkt om van het centrum een (nog) aantrekkelijkere plek te maken.

Zes nieuwe winkels en (horeca) gelegenheden
Heeft u ze al ontdekt? Wethouder Klaver bracht een bezoek aan de nieuwe ondernemers en heette hen van harte welkom in het gezellige centrum van Wassenaar. Wethouder Klaver: “Wassenaar is een groen en internationaal dorp dat in beweging is en een bloeiende economie heeft. Dat spreekt (nieuwe) ondernemers in het centrum maar ook elders in het dorp aan. Ondernemers zijn van grote waarde voor de leefbaarheid en bedrijvigheid van Wassenaar. Daarom verdienen ze veel respect voor hun inzet. Ik wil daarom alle ondernemers bedanken voor wat ze in Wassenaar doen en betekenen.”

21 mei nieuwe ondernemers

Fotocredit: gemeente Wassenaar

Tags

CentrumgebiedGemeenteHerinrichtingNieuwe winkels en horeca gelegenhedenWassenaarWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top