Skip to content
Fotocredit: Aafje van Gemert

De Toonzetter: Pianorecital met Aafje van Gemert in Voorschoten

24 mei 20222 minute read

Zondag 12 juni om 14.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur) verzorgt de concertpianiste Aafje van Gemert een pianorecital in Woonzorgcentrum Adegeest te Voorschoten. Zij zal werken van Schubert , Pärt, Schumann en Chopin uitvoeren. Het concert is voor iedereen toegankelijk.

Aanvang 14:30 uur; inloop 14:00 uur. Entree: 10 euro. Reservering is verplicht via het gastvrijheidspunt 070-7544216 tussen 10.00 en 17.00 uur.

Programma:

Franz Schubert 4 impromptus opus 90:

-Allegro molto moderato
-Allegro
-Andante
-Allegretto

—pauze—

Arvo Pärt Für Alina
Spiegel im Spiegel

Robert Schumann uit Fantasie opus 17:

-deel 3; Langsam getragen, durchweg leise zu halten

Frederik Chopin

-Wals opus 34 no 2
-Fantasie-impromptu opus 66

 

Aafje van Gemert 

Pianiste Aafje van Gemert studeerde aan het conservatorium van Utrecht bij Alwin Bär en David Kuyken. Ze won de Richard Hol Fonds prijs voor haar bachelor eindexamen en studeerde met onderscheiding af voor haar master eindexamen. Na haar afstuderen volgde ze samen met mezzosopraan Ellen van Beek een jaar lang masterclasses bij gerenomeerde zangers en liedbegeleidiers o.l.v. Udo Reinemann. Voor modern repertoire kreeg ze lessen van Ton Hartsuiker.

Aafje verzorgde de afgelopen jaren solo concerten en begeleidde verschillende zangers en instrumentalisten, speelde als pianist in een orkest en in een pianokwartet dat muziek van Simeon Ten Holt ten gehore bracht. Daarnaast heeft ze een bloeiende lespraktijk in Utrecht. Voor meer informatie kunt u haar website bekijken: www.aafjevangemert.nl

fotoaafjevanGemert

 

 

 

Tags

Aafje van GemertDe ToonzetterPianorecitalVoorschotenWoonzorgcentrum Adegeest
Gerelateerde artikelen
Back To Top