Skip to content
Fotocredit: PR

60-jarig Jubileum bij van Woesik!

2 juni 20222 minute read

Op zaterdag 4 juni 2022 zal de reünie van Scouting Van Woesikgroep plaatsvinden. Dit is ter ere van ons 60-jarige bestaan in 2021 en dat willen we natuurlijk groots vieren! Vorig jaar kon de reünie niet doorgaan vanwege de Corona-maatregelen, maar nu is dit gelukkig weer mogelijk. We willen graag onze oud-leden en alle anderen die de vereniging een warm hart toedragen betrekken bij dit mooie moment. Natuurlijk geldt dit ook voor de oud-leden van de Pacelli-, Priscilla- en Margaretha Sinclairgroep die zich later bij de Van Woesikgroep hebben aangesloten.

Op zaterdag 4 juni a.s. tussen 14.00 uur en 18.00 uur organiseren we daarom een grootste reünie. Leiding en bestuur ontvangen je graag, maar ook onze huidige leden, van bevers tot zeeverkenners, van welpen tot stam en van junioren tot wilde vaart, zullen (deels) aanwezig zijn, zodat ook de sfeer van toen goed te proeven zal zijn.

Ken je nog iemand uit jouw Van Woesik-tijd? Attendeer hem of haar op deze reünie. We willen graag zoveel mogelijk oud-leden op 4 juni a.s. ontmoeten. Vind jij het leuk om weer eens op Van Woesik grond te staan en je vrienden van vroeger na lange tijd weer te ontmoeten?! Meld je dan aan door een email te sturen naar vriendenvanvanwoesik@hotmail.com.

Tags

ReünieScouting Van WoesikWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top