Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Blauw Zwart

Landry Njoya wint Blauw-Zwart Gouden Schoen

3 juni 20222 minute read

Op 28 mei 2022 vond in de altijd gezellige Business Lounge de jaarlijks terugkerende uitreiking van de Gouden Schoen plaats. Voorzitter van de SBZ Ton Hof sprak de aanwezigen toe. Als eerste werden trainer Jos van der Helm en zijn assistenttrainer Toine l’Ami in het zonnetje gezet en bedankt voor hun 8 jaar trainerschap bij Blauw-Zwart. In het seizoen 2016-2017 hebben beide heren door een goede begeleiding de promotie naar de 3e klasse mogelijk gemaakt. Zij ontvingen beide een dinerbon uit handen van Ton.

Hierna werden de scribenten Henk Goulooze, Elbert van ’t Slot, Rob Keijzer en Rick Wagner bedankt voor hun wekelijkse verslagen van de gespeelde wedstrijden van ons vlaggenschip. Deze heren kennen ook iedere wedstrijd punten toe aan de beste 3 spelers van de wedstrijd, zowel thuis als uit. Het SBZ bestuur houdt de puntentelling bij,waardoor er aan het einde van het seizoen een winnaar uit de bus komt die dan de felbegeerde Gouden Schoen ontvangt. Dit seizoen werd de Gouden Schoen door Ton uitgereikt aan keeper Landry Njoya. Landry was zichtbaar verrast en bovenal heel erg blij met deze mooie, welverdiende prijs. Ook kreeg hij de bijbehorende cadeaubon.

Hierna was het nog even heel gezellig met een hapje en een drankje. Voorzitter Marco Lagerberg en bestuur van de Business Club Blauw-Zwart, hartelijk dank voor de gastvrijheid.

Maarten Kerkvliet,
secretaris Supportersvereniging Blauw-Zwart

Tags

Blauw-ZwartGouden SchoenLandry NjoyaVoetbalWassenaar
Back To Top