Skip to content
Fotocredit: N. Senf

UIT in het Theater dicht bij huis – verkoop nieuwe theatervoorstellingen om 12.00 uur van start

6 juni 20222 minute read

Op de fiets, wandelend of een klein eindje met de auto, gratis parkeren voor de deur en ´s avonds weer op tijd terug voor de oppas. Wat fijn dat het allemaal lekker dichtbij kan in Wassenaar. En dat het wéér kan!

Vandaag, maandag 6 juni start om 12.00 uur de verkoop voor Theatervoorstellingen en Specials uit seizoen 22|23. Een gevarieerd programma vanaf september. En wij geven natuurlijk graag tips!

WARE MIX – zaterdag 17 september – Voor de tweede keer in Wassenaar: een preview op het nieuwe Theaterseizoen met korte optredens van artiesten en trailers van producties. Van toneel tot cabaret, van muziek tot kleinkunst. Van bekend, tot nieuwe aanwas. Wie U gaat zien deze avond, houden wij als verrassing! De kaartjes zijn gratis, doch bestellen is nodig, want VOL = VOL. Wees er snel bij.

Trouwe bespelers als Sjaak Bral, Huub Stapel, Roué Verveer, Javier Guzman zijn weer van de partij. Veel muziek dit jaar met o.a. Neil Diamond Memories Band, Harry Sacksioni, Dutch Swing College Band met Scott Hamilton, Diederick Ensink en VanWyck.

Prijswinnende artiesten als Joost Spijkers met band, Elke Vierveijzer, Andries Tunru, Martijn Kardol en Theo Nijland komen ons theater verrijken. Veel cabaret, waaronder ook de finalisten tournee van het Cameretten Festival en Stefano Keizers.

En uiteraard toneel, zoals ´In de schaduw van Rembrandt´, ´Komt een vrouw bij de dokter´. ´Adam en Eva 2.0´. Of wat dacht u van Theatergroep Mimicri en de andere podiumkunsten uit de regio?
Genoeg te kiezen dus.

Het programma kunt u vinden op de Warenar website onder “Programma 22-23”.

NIEUW – Kaartprijs inclusief pauzedrank – De kaartprijzen zijn dit jaar inclusief een pauzedrankje. Of, indien er geen pauze is, een drankje na afloop. Enkele (jeugd-)voorstellingen uitgezonderd. Tijdens het bestelproces van uw kaarten, kunt u ook weer de borrelplank reserveren.

Zo maken we het u nog gemakkelijker om een gezellige avond dicht bij huis te beleven.

Plezier met het bekijken van het programma, en graag tot later in ons Theater!

Theaterkassa geopend: maandag & woensdag 10.00 – 14.00 uur | 070 511 8382
Theater Warenar Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar

Of mail naar kassa@warenar.nl | www.warenar.nl

 

Tags

Start verkoopTheater WarenarTheaterseizoenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top