Ga naar hoofdinhoud

Wassenaarse VVD fractie bezoekt Camping Duinhorst

6 juni 20222 minute read

De fractie werd ontvangen door de beheerders Jan Willem van Reeuwijk en Pieter Verdegaal. Gestart werd met een rondleiding over het camping terrein waarbij het, nog niet zo lang geleden gerealiseerde, complex met woning voor een van de beheerders met daarin de fietsverhuur, een opslaglocatie en werkplaats voor de fietsverhuur werd bekeken. Ook werden de gerenoveerde toiletgebouwen bezocht. Zag er allemaal goed verzorgd en schoon uit.

Wanneer er iets vervangen moet worden wordt meteen gekeken om dit op een zo energieneutraal mogelijke manier te doen. Goed voorbeeld is de warmwatervoorziening van het zwembad.

Het gehele terrein bevindt zich op een oud sportcomplex. De hardloopbaan en de tribune (doet nu dienst als sanitairgebouw/restaurant) bevinden zich er nog.

Na de rondleiding werd van gedachten gewisseld over een aantal zaken die nog aangepakt dienen te worden. Het “originele” tribune gebouw is duidelijk aan een opknapbeurt toe. Hier zijn plannen voor in de maak. Bij de heren zijn nog meer plannen om de camping nog mooier te maken. O.a. voor de activiteiten.

De naaste buur van de de camping is renbaan Duindigt. Zoals bekend zijn er plannen om renbaan Duindigt weer nieuw leven in te blazen en weer rendabel te maken. De heren staan hier niet negatief tegenover. Er moet iets gebeuren, want het geheel verpauperd. Maar er zijn nog wel vraagtekens over de integrale verkeersafwikkeling en dan met name tijdens evenementen. En waar de nieuwe ontsluitingsweg op de Landscheidingsweg zou komen te liggen..

Al met al een zeer nuttig bezoek aan een betekenisvol bedrijf aan de mooie, groene zuidrand van Wassenaar.

Meedenken en meedoen bij de Wassenaarse VVD? Word lid! Kijk op https://wassenaar.vvd.nl

Vragen of opmerkingen: stuur een email naar gerbrand.wassenaarsevvd@gmail.com

IMG 8194

 

Tags

GemeenteraadIngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top