Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Ondernemend Wassenaar

Inwoners kunnen meepraten over de toekomst van Wassenaarse kerken op 22 juni

8 juni 202243 second read

De gemeente Wassenaar organiseert op woensdag 22 juni van 19.30-21.30 uur een inwonersbijeenkomst over de toekomst van kerken in Wassenaar. Bewoners kunnen zich via een mailtje aanmelden en meepraten over behoud en eventuele nieuwe functies van religieuze gebouwen in het dorpscentrum.

Kerkgebouwen vormen al eeuwenlang een belangrijk middelpunt in onze samenleving. Voor veel mensen zijn deze gebouwen belangrijk, maar hoe ontwikkelt de rol van kerkgebouwen zich in de toekomst? De gemeente Wassenaar gaat hierover graag het gesprek aan met betrokken inwoners. Tijdens de inwonersbijeenkomst komen onderwerpen aan bod als functies nu en in de toekomst en het maatschappelijk draagvlak voor het behoud. De uitkomsten worden gebruikt om samen met kerkeigenaren en kerkbesturen een plan te maken voor de toekomst van de kerkgebouwen.

Datum: woensdag 22 juni

Tijd: 19.30 uur

Locatie: Informatie volgt na aanmelden via
erfgoed@wassenaar.nl

U bent van harte welkom deze bijeenkomst bij te wonen.

Tags

BijeenkomstGemeenteKerken in WassenaarMeepratenToekomstplannenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top