Skip to content
Fotocredit: Rijnlands Lyceum Wassenaar

Musical Rijnlands Lyceum: “Rumour has it”

9 juni 202255 second read

Gisteravond was de première van de jaarlijkse musical op het Rijnlands Lyceum Wassenaar. Rumour Has It is een Murder Mystery Musical die zich afspeelt in de jaren twintig van de vorige eeuw.

De toeschouwers scheepten gisteren in op het schip van Captain Jack Seagull en leerden de crew en de passagiers kennen. Ondertussen was de grote vraag: Wie is er verantwoordelijk voor de dood van Duchess Valerie Sinclair.

Met liedjes zoals “Rumour Has It” van Adele, “Say A Little Prayer” van Aretha Franklin en “Valerie” van Amy Winehouse is het een waar spektakel! De voorstelling is een gezamenlijke productie en in de cast zitten 27 leerlingen vanuit de hele school! Als brugklasser kun je dus zomaar een tegenspeler van de International School of uit de bovenbouw hebben.

Fantastisch dat dergelijke evenementen weer georganiseerd kunnen worden en medeleerlingen, ouders en familie kunnen meegenieten van de prestaties van de leerlingen.

Een groot compliment aan Karin van Leeuwen en Marije Haasnoot en natuurlijk aan de cast, die een heel schooljaar lang met z’n allen iedere vrijdagmiddag geoefend hebben om van deze voorstelling een succes te maken.

 

Tags

MusicalRijnlands LyceumRumour has itWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top