Ga naar hoofdinhoud

Het Alzheimercafé krijgt een nieuwe naam! Bekendmaking op 21 juni

Samen met Florence, SWZ en Van Ommerenpark biedt SMOW in 2022 een aantal informatieve bijeenkomsten, die worden gevuld met lezingen, boekbesprekingen, interessante gastsprekers en prachtige muziek! Het Alzheimer Café is DÉ plek om informatie te krijgen en ervaringen uit te wisselen over dementie. Het Café is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, partners, familie en hulpverleners.

Gastspreker Esmir van Wering op ons café van 21 juni
Als speciale gastspreker hebben we Esmir Van Wering uitgenodigd. Esmir heeft het boek geschreven: “Mijn vader, Alzheimer en ik “. Zij zal hieruit voorlezen en je kunt dit boek op deze avond kopen en laten signeren. Esmir vertelt mooie anekdotes over wat de ziekte Alzheimer voor haar heeft betekend en hoe dit de relatie met haar vader heeft veranderd. Met humor en respect.

De muziek wordt verzorgd door de musici Wim Dictus en Rensz Gorisse die daarvoor helemaal uit Brabant naar het mooie Wassenaar af zullen reizen. Ook zullen we op deze avond de nieuwe naam van het Alzheimercafé onthullen.

Komt u ook 21 juni?
Het vertrouwde team dat zich al jarenlang inzet om Wassenaarders te ondersteunen tijdens dit ziekteproces zijn uiteraard aanwezig om vragen te beantwoorden.

Wanneer: dinsdag 21 juni 2022
Hoe laat: 19.00-21.00 uur
Waar: restaurant de Baron, Katwijkseweg 7, Wassenaar

Meer informatie of aanmelden?
Neem contact op met Monique de Ruiter via telefoonnummer 070-5112226 of mailen naar info@smowassenaar.nl

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
2242GX Wassenaar
070-5112226 (09.00-14.00 uur)
info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

Alzheimercafé krijgt een nieuw jasje di 21 juni

 

 

Tags

Alzheimer CaféBijeenkomst 21 juniNieuwe naamStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Back To Top