Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Ellen Klaver - Asscheman

Pinautomaat bij Duinrell ook in gebruik bij Wassenaarders

10 juni 202233 second read

Onlangs publiceerden wij het bericht van de gemeente over de geldautomaat van de ING bank in het centrum. Deze blijft langere tijd buiten bedrijf. Dat betekent dat in het centrum geen pinautomaat meer beschikbaar is.

Hierop kwamen, net als op eerdere artikelen over het wegvallen van deze pinautomaten, veel reacties. De redactie ontving de tip dat vlak buiten het centrum wel een pinautomaat beschikbaar is.

Namelijk bij de ingang van Duinrell. Deze automaat kan ook door Wassenaarders worden gebruikt. Hier kan, zonder dat daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht, geld worden gepind.  Dat kan alleen met bankpassen van Nederlandse banken. Voor buitenlandse bankpassen worden wel extra kosten in rekening gebracht.

Tags

DuinrellGeldautomaatWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top