Skip to content
Fotocredit: Ellen Klaver - Asscheman

Onveilige verkeerssituaties in Wassenaar – Deel 1: Stadhoudersplein (vervolg)

11 juni 202234 second read

Afgelopen week publiceerden wij een artikel met video over de onveilige verkeerssituatie op het Stadhoudersplein. Auto’s slaan daar geregeld linksaf over de doorgetrokken streep richting de parkeerhavens. Lezers opperden meerdere suggesties om deze situatie veiliger te maken.

Inmiddels heeft een woordvoerder van de afdeling Handhaving van de gemeente ons laten weten dat er actie ondernomen gaat worden. Men is voornemens om zgn. ‘biggenruggen’ (zie foto) te plaatsen in het verlengde van de vluchtheuvel. Paaltjes plaatsen is niet mogelijk.

Nadeel van de biggenruggen is volgens deze woordvoerder wel, dat grote terreinwagens er alsnog overheen zullen kunnen rijden. De afdeling Handhaving wacht nu op interne goedkeuring vanuit de gemeente, alvorens tot concrete actie over te kunnen gegaan.

Tags

StadhouderspleinVeilig verkeer in WassenaarVeiligheidVerkeerssituatieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top