Skip to content
Fotocredit: PR

YMCA Meijendel: kampvoorbereidingen in volle gang

11 juni 20222 minute read

Nog iets meer dan één maand en dan gaan we al op YMCA Meijendel zomerkamp! Wij zijn al druk bezig met alle voorbereidingen. Denk aan het samenstellen van de leukste spelletjes en activiteiten, reserveren van de dagjes weg en het maken van prachtige versiering voor het kampthema. Jeroen en Romano zijn druk met het bedenken van speltactieken, Anton is een groot spel aan het bouwen en Paulien houd onze socials up to date.

Iets wat ook zeker niet mag ontbreken is de paklijst. Die ontvangt iedereen 3 weken voorafgaand aan het kamp. Wil je alvast weten wat er absoluut niet mag ontbreken bij het inpakken? Houd dan onze Facebook en Instagram in de gaten. Via onze social media kanalen kun je vragen stellen, wordt de kampleiding voorgesteld en krijg je een kijkje achter de schermen.

Wil jij in de week van 17 t/m 23 juli 2022 mee op zomerkamp of heb je nog een vriend(in) die mee wil? Er zijn nog een paar plekjes vrij om mee te gaan. Inschrijven kan via onze website: https://meijendel.ymca.nl/. Vragen over het kamp?

Stuur dan een mail naar: ymcameijendel@gmail.com. De totale kosten voor het kamp bedragen: €155 (incl. eten, drinken, activiteiten en verblijf). Zien wij je op 17 juli? We hebben er zin in!

Tags

InschrijvenWassenaarYMCA MeijendelZomerkamp
Gerelateerde artikelen
Back To Top