Skip to content
Fotocredit: Rijnlands Lyceum Wassenaar

Het Rijnlands Lyceum Wassenaar ontvangt geslaagde kandidaten

12 juni 20222 minute read

Afgelopen donderdag konden de mentoren veel leerlingen feliciteren met hun behaalde diploma. Aan het einde van de dag kwamen alle kandidaten naar school waar zij werden opgewacht door hun mentor en hun cijferlijst ontvingen.

Namens het gehele team van het Rijnlands – van harte gefeliciteerd:

Juliette van Aartsen, Olivier van Acker, Stijn van Adrichem, Noah Ait El Houssi, Katia Almeida, Estelle Beers, Friso Berends, Philip Berghuis, Madeleine Bijnen, Daan Blonk, Amy de Boer, Sacha Bolger, Arthur Bonanomi-Courrier, Bibi-Anna Bongaerts, Laura Bosch, Gijs van Bosse, Maurits de Bruijn, Jan-Julius Cammeraat, Marinus Caous, Julen Cianci, Serkan van Delden, Lotus Dunnewolt, Ruben Dunnewolt (cum laude), Matthies Egmond (cum laude), Nienke Elink Schuurman, Ana Fokké, Emile van Gent (cum laude), Julia Gerards, Mark de Geus, Jaap Gribnau, Gijs Groenendijk, Tygo Groeneveld, Jessica Groot, Julius Hartman, Mees Heilig, Hermelijn Hennevelt, Willem Hergelink, Fred Hermans, Daniel van Hilten, Tim van Hilten, John Huizing, Fianne Jongbloed, Cleo Jongeneel, Lotte de Kock, Noor de Kock, Emily Korobko, David Kuin, Léonie Kunen, Isa Magré, Luna Nouwens, Femke Pennings, Olse Peret (cum laude), Floris Poldervaart, Phoebe Poort, Bart Rabelink, Luca Renes (cum laude), Ruben van Reyn, Parker Roeser, Isabelle Rutten, Boudewijn van Slooten, Jetze van Sminia, Sofie van der Sterren, Olivia Stradmeijer, Joost Taets van Amerongen, Thijmen van den Tak, Alexander Taverne, Anouk Thomé van der Togt, Maarten Tjebbes, Devina Uvage Don, Sander van Velzen, Oscar Verhulst, Loeka Vis, Sabine Visser, Bruno van Vliet, Noor de Vries Robbé, Maya Vrolijk (cum laude), Aloyse van Waesberghe (cum laude), Geert van Waesberghe, Anna Yildirim, Faris Yussef, Chris van der Zanden, Frederique Zeegers.

We wensen de leerlingen die er voor hebben gekozen hun examen te spreiden over meerdere tijdvakken heel veel succes.

 

Tags

EindexamenGeslaagdenRijnlands LyceumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top