Skip to content
Fotocredit: GGD Haaglanden

Mening van Wassenaarse jongeren gevraagd – Hoe gaat het met je?

13 juni 202229 second read

De GGD wil graag weten hoe het nu met jongeren in de leeftijd van 16 tot 25 jaar in Wassenaar gaat. Hoe heeft de coronapandemie invloed gehad op hun leven? Zijn zij op dit moment gelukkig, ervaren zij veel stress?

De Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen is een grootschalig onderzoek van de GGD’en en het RIVM naar de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van de jongvolwassenen in Nederland. Jij kunt de GGD helpen om hier een goed beeld van te krijgen.

Vraag aan je zoon, dochter, buurjongen, buurmeisje, collega, kleinzoon of kleinkind de vragenlijst in te vullen via pandemening.nl

Tags

GGD HaaglandenJong in WassenaarJongerenOnderzoekPandemeningWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top