Skip to content
Fotocredit: PR/Ellen Klaver-Ascheman

Oproep Wassenaarse Kunstenaars “Art of Shopping”

14 juni 20222 minute read

“Art of Shopping” stelt Wassenaarse Kunstenaars in de gelegenheid werk te exposeren van zaterdag 24 september tot en met zondag 2 oktober in etalages van Wassenaarse winkeliers en ondernemers, met als doel hun werk onder de aandacht te brengen bij de Wassenaarse bevolking en het winkelend publiek.

Voor het derde jaar op rij organiseren het Cultuuranker Wassenaar en het Centrummanagement Wassenaar samen de “Art of Shopping” in september in het Winkelcentrum van Wassenaar.

Bent u een beeldend kunstenaar of visual artist in of uit Wassenaar? Schrijf u dan in vóór vrijdag 24 juni en exposeer eind september met uw kunstwerken in een van de mooie etalages of panden in het centrum van Wassenaar. Ook is er op sommige locaties ruimte voor het geven van demonstraties of workshops. En tijdens de opening op zaterdag 24 september komen er ook op straat demonstratieplekken.

De indeling willen wij graag voor de zomervakantie nog rond hebben. Zodat u met de locatie afspraken kunt maken en tijdens de zomer de tijd heeft om alles in orde te maken. Dus schrijf in, ook al weet u misschien nog niet precies wat u aan “materiaal” heeft.

Inschrijven kan direct via deze link: https://forms.gle/WHDmixM3XidoJZji7
Of neem contact op met coördinator Nicolette Senf via cultuuranker@wassenaar-voorschoten.info

Laat uw kunsten zien in september!

2022 oproep kunstenaars instagram 2406.pub 

Tags

Art of ShoppingCultuurankerKunstenaarsOproepWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top