Skip to content
Fotocredit: PR

Landelijke Beeballdag groot succes

15 juni 202250 second read

Afgelopen zondag was het zover, de landelijke Beebaldag op SV Wassenaar. Ruim 80 kinderen hebben de hele dag een Beeballtoernooi gespeeld. Het was perfect weer, niet te warm en zeker niet te koud. Er werd leuk gespeeld en de teams konden zich tussen de wedstrijden vermaken met een springkussen, extra innings,waar je kon laten zien hoe goed je kan slaan en gooien, een glittertattoo kon laten zetten.

Hier werd goed gebruik van gemaakt. Er waren ook kraampjes waar je lekker kon eten, vooral de poffertjes waren een succes. De hele dag waren er wedstrijden en het was voor het publiek ook leuk om naar te kijken, de allerkleinsten bezig zien met deze leuke sport.

Er werd fanatiek gespeeld, meedoen was belangrijker dan winnen. Aan het einde van de dag kreeg iedere speler een leuke goodiebag en een vaantje. Voor het team was er een tegeltje om op te hangen in de kantine (of op je kamer).

Iedereen kan terugkijken op een zeer geslaagde dag en wellicht tot volgend jaar!

Tags

HonkbalLandelijke BeeballdagSoftbalSV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top