Skip to content
Fotocredit: politie Wassenaar

Trap niet in een ‘controle’ voor rookmelders

16 juni 202228 second read

Vanaf 1 juli is het wettelijk verplicht om op elke etage van je woning een rookmelder te hebben. Criminelen maken helaas gelijk gebruik van deze situatie door zich voor te doen als controleur. Met een zelfgemaakte ID-kaart komen zij binnen ‘controleren op rookmelders’.

Tijdens deze ‘controle’ door je woning nemen ze ook waardevolle goederen en geld mee. De gemeente en Politie Basisteam Wassenaar komen NIET controleren of je in het bezit bent van een rookmelder. Een controle vanuit de woningbouwvereniging is wel mogelijk. Dit melden zij vooraf en via een officiële weg. Delen is fijn!

rookmelders attentie

Tags

BabbeltrucGemeentePolitie WassenaarRookmeldersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top