Ga naar hoofdinhoud

Jongerenwerk Wassenaar feliciteert alle leerlingen die zijn geslaagd

18 juni 20222 minute read

Het jongerenwerk wil alle jongeren uit de Gemeente Wassenaar feliciteren die hun diploma hebben behaald. Om jullie inzet te belonen hebben wij 2 leuke pakketten samengesteld om te verloten. Hierin zitten een Bioscoopbon, celebrations en een flesje drinken. Om kans te maken stuur dan een mail met een foto dat je geslaagd bent of je diploma naar: simone.stap@gro-up.nl. Je kunt ons ook een DM sturen op Instagram of ons taggen in je bericht. Volg ons dan op Instagram Jongerenwerk_wassenaar. Wij hopen uiteraard heel veel leuke foto’s te ontvangen. Ook de leerlingen die herkansingen hebben willen wij succes wensen. Wij hopen dat ook zij hun diploma dit schooljaar nog kunnen halen.

Afgelopen donderdag hebben de meiden van het meidenwerk een discofeestje gehad. Zij mochten allemaal 2 vriendinnen mee nemen voor het feestje. Hierin werd er gedanst, gezongen en vooral heel veel gelachen. Ben jij tussen de 10 en 16 jaar en lijkt het jou ook leuk, om om de week een avondje met meiden leuke dingen te doen zoals creatief bezig zijn, iets met beauty, of kletsen over meiden dingen. Vanaf september zijn nieuwe meiden weer welkom bij het meidenwerk. Dit vindt plaats om de week op donderdagavond van 18:45 tot 20:15 bij scouting de Paauw.

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Al onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

 DB386002 B2DA 40D9 8073 9C456D6E1E68

Tags

Gro upGro- up BuurtwerkJong in WassenaarJongerenjongerenwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top