Skip to content

Deelscooters aangetroffen op strand Wassenaarse Slag

19 juni 202230 second read

De politie heeft gisteren twee deelscooters op strand bij de Wassenaarse Slag aangetroffen. De scooters zijn van GO-Sharing en worden onder meer aangeboden in Den Haag en Delft. Hoe de scooters daar precies terecht zijn gekomen is vooralsnog niet duidelijk. In Wassenaar worden deelscooters van Felyx aangeboden. 

Een politiewoordvoerder laat desgevraagd weten dat gisteren twee scooters zijn aangetroffen, waarvan één scooter moest worden uitgegraven. Van dat exemplaar was helaas niet veel meer over. Het andere exemplaar lag vanochtend nog op strand maar is inmiddels verwijderd. De zaak wordt onderzocht. Er is nog geen aangifte gedaan van diefstal. 

 

 

Tags

DeelscootersWassenaarWassenaarse Slag
Gerelateerde artikelen
Back To Top