Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: ToLocal

Hoe de Opel Vivaro met zijn tijd is meegegroeid

22 juni 20222 minute read

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte bestelwagen? Dan komt de Opel Vivaro zeker in aanmerking. Het model wordt al een lange tijd gezien als een gevestigde waarde in het bedrijfsauto segment. Dit wil zeker niet zeggen dat de Vivaro stil is gestaan in ontwikkeling. De Opel Vivaro is behoorlijk met zijn tijd meegegroeid.

Wat mag je verwachten van de Opel Vivaro?

De Opel Vivaro is een middelgrote bestelwagen die uitstekend geschikt is voor commercieel gebruik. Het model biedt veel praktische opbergruimte, heeft prima rijeigenschappen en is voorzien van betrouwbare en efficiënte motoren. Het merk Opel staat bekend om het op de markt brengen van modellen met een uitstekende betrouwbaarheid. De Vivaro vormt hierop zeker geen uitzondering. Ook van een Opel Vivaro occasion kun je in de meeste gevallen dus nog een lange tijd onbezorgd gebruik maken.

De groei van de Opel Vivaro

De Opel Vivaro heeft op meerdere manieren een groei ondergaan. Toen in 2014 de eerste generatie is vervangen door de Opel Vivaro B bleken deze modellen niet alleen meer laadruimte te bieden maar ook voorzien te zijn van zuinigere motoren. De Vivaro III die in 2019 verscheen kan ook “op de groei gekocht worden”. De Vivaro III is verkrijgbaar in drie lengtes te weten 4,60, 4,95 en 5,30 meter. De laadruimte varieert van 4,6 m³ tot 6,6 m³. De Opel Vivaro is verkrijgbaar als bestelbus, met een dubbele cabine met 6 zitplaatsen, met een chassis-cabine en als personenbus. Er kan zelfs gekozen worden voor een vierwielaangedreven Opel Vivaro of een model met traction control. Tot slot is het goed te weten dat je tegenwoordig ook kunt kiezen voor de Opel Vivaro-e. Ook op gebied van duurzaamheid heeft de Opel Vivaro immers een groei meegemaakt. Maak jij in de toekomst gebruik van de Rijnlandroute in een Opel Vivaro?

 

Tags

Opel VivaroPartnerbijdrageWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top