Skip to content
Fotocredit: TC de Kampioen

Purmertocht bij TC de Kampioen

22 juni 20222 minute read

Aanstaande zaterdag fietst Toerclub de Kampioen, de toerfietsvereniging van Wassenaar, Voorschoten en wijde omtrek, de Purmertocht. Een lekker lang tochtje van 160 km en daarom starten we al om 08.00 uur.

De Purmer is een polder, voormalige binnenzee in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De polder omvat een deel van Purmerend en verder het buitengebied tussen Purmerend, Edam, Zedde, Overleek (nabij Monnickendam) en Ilpendam.

Een aantal (weekend) fietstochten in de komende periode:

-za 25 juni: Purmertocht 160 km (start 08.00)
-zo 26 juni: Kampioenrit 50/70 km (start 08.30)
-za 2 juli: Veluweheuvelen tocht 120 km (buitenrit)
-zo 3 juli: Kampioenrit 50/70 km (start 08.30)

Rij vrijblijvend met ons mee en beleef de mooie routes in de regio, kom op plaatsen waar u nog nooit geweest bent en ervaar de gezelligheid van de club.
De samenstelling van de groepen is afhankelijk van de opkomst op de dag zelf. Want naast het motto “Samen uit, samen thuis” hanteert De Kampioen ook het beginsel van “Vrijheid blijheid”. Heeft u geen zin of tijd om te komen, dan moet u dat ook vooral niet doen.

Maar als u wel komt, dan treft u anderen die – net als u – zin hebben in een leuke rit en een gezellige koffiepauze onderweg. U bent dan ook van harte welkom om met ons mee te fietsen!

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.

 

Tags

FietstochtenPurmertochtTC De KampioenVoorschotenWassenaarWielrennen
Gerelateerde artikelen
Back To Top